Review (08-11-2018)

http://www.endurowoningen.nl/referenties/


"Corry en Peter Venema uit Hoogezand schreef op 04-11-2018 :
januari 2018 is onze Endurowoning opgeleverd. Wij wonen er met zeer veel plezier.

Vanaf het ontwerp tot en met heden is alles zeer plezierig verlopen. Wij hadden zelf al een idee hoe onze woning eruit zou moeten zien. Peter heeft dat tijdens ons eerste bezoek ingetekend in de computer.
Wij konden meteen zien hoe de woning zou worden inclusief het kostenplaats dat daar bij hoort. De woonkamer een meter breder? meteen zichtbaar inclusief meerprijs. Fantastisch om dat proces zo mee te maken.

Ook de bouw is goed verlopen. Uiteraard zijn er wel momenten geweest dat iets niet helemaal goed liep maar dat werd dan altijd tot alle tevredenheid opgelost. De eindoplevering is door iemand van Eigen Huis gedaan. Deze man gaf ook aan dat dit nu een oplevering was zoals hij graag bij elke woning zou zien. Er waren nauwelijks opleveringspunten en de punten die er waren waren ook al bij ons bekend en zijn keurig allemaal opgelost.

Het eerste half jaar zijn we nog tegen wat kleine puntjes aangelopen, even een mailtje naar Peter Hollander en het wordt binnen nette termijnen opgelost. Wij hebben zelf geen ervaring in de bouw. Er zijn echter mensen bij ons geweest met wel een bouwkundige ervaring die aangaven dat we een mooie en degelijke woning hebben gekregen. Dat gevoel hebben wij zelf ook wel. We kunnen een ieder die wil gaan bouwen Endurowoningen aanbevelen!!" 
Terug naar Nieuwsoverzicht

© 2021 Enduro Woningen / Aannemersbedrijf Hollander BV. Alle rechten voorbehouden

sitemap | privacy & disclaimer | algemene voorwaarden | website : MartinMedia.nl

  • Enduro Woningen op Linkedin
  • Enduro Woningen op Twitter