EnduroWoningen op Nieuwbouw XL! (30-10-2012)

EnduroWoningen op de beurs te Groningen.

Kom langs ! U kunt vrijblijvend met ons kennis maken, maar u kunt ons ook vergelijken met andere bouwbedrijven en zo onze kracht ontdekken/ervaren!

 NieuwBouw XL zet de provincie Groningen en aangrenzende gemeentes drie dagen lang volop in de spotlights. Het aanbod aan nieuwbouwprojecten en unieke vrije kavels verdient een bijzondere presentatie. Noordelijke projecten komen daarom voor het eerst samen op één plek onder één dak, van vrijdag 23 tot en met zondag 25 november tijdens NieuwBouw XL in MartiniPlaza in Groningen.

NieuwBouw XL staat voor nieuwbouw en alles wat daarmee te maken heeft. Of dit nu gaat om een nieuw appartement in hartje stad of vrij en ongebonden op een prachtige kavel in Meerstad, Ten Boer of Zuidhorn. De opties zijn eindeloos. NieuwBouw XL is hiermee voor de consument dan ook de perfecte uitvalsbasis om de zoektocht naar een droomhuis te starten.

Nieuw in Groningen!

De provincie Groningen en aangrenzende gemeenten ontwikkelen zich in rap tempo. Wist je bijvoorbeeld dat er ruim 160 nieuwbouwprojecten in ontwikkeling zijn? Een groot deel hiervan wordt met trots gepresenteerd tijdens de beursdagen van NieuwBouw XL. Neem een kijkje in onze deelnemerslijst en ontdek welke gemeenten, (vastgoed)makelaars, projectontwikkelaars, (ver)bouwspecialisten en andere pareltjes acte de presense geven in het laatste weekeinde van november.
EnduroWoningen op Nieuwbouw XL!

Meer informatie : http://www.nieuwbouwbeursgroningen.nl/


Terug naar Nieuwsoverzicht

© 2021 Enduro Woningen / Aannemersbedrijf Hollander BV. Alle rechten voorbehouden

sitemap | privacy & disclaimer | algemene voorwaarden | website : MartinMedia.nl

  • Enduro Woningen op Linkedin
  • Enduro Woningen op Twitter